BriefingblockVerkerk Bartstra denkt steeds na over de ontwikkeling van concepten, de toepasbaarheid van trends en creatieve en vernieuwende elementen in je bedrijf.

Goed voorbeeld is de Wouter’s Big5 briefingmethode. Een eenvoudig maar doeltreffend instrument om focus te houden op alle speerpunten van je bedrijf door de week heen. Horecateams veranderen en vragen om nieuwe manieren van sturing door Leidinggevenden. Wouter’s Big5 helpt je daarbij, de briefingmethode maakt het nog specifieker.

Naast de ontwikkeling van instrumenten die je team helpen op het gebied van gastvrijheid, helpt Verkerk Bartstra je ook bij de ontwikkeling van je concept.Voor het DLC Café in Soest ontwikkelden we de ‘dambord lunchkaart’ waar de lunch gast kleine gerechtjes (vakjes op het bord) kiest en wordt gestimuleerd drie gerechtjes te kiezen.

Wij werken altijd met een focus op gastvrijheid, zijn altijd bezig met manieren gasten te verrassen en te verwennen. Gastvrijheid in de praktijk. Hoe doet je dat, en belangrijker, hoe gaan je medewerkers dat voor je doen?

Praktijkvoorbeelden uit Binnen- en Buitenland helpen je keuzes te maken bij de vernieuwing en update van je formule of  bij het maken van kleine aanpassingen. Wij bezoeken ieder jaar rond de driehonderd horecabedrijven. Als gast, als trainer, als voorbijganger. Als gastvrijheidsprofessionals. Wij zijn continu op zoek naar de slimme oplossingen die tegemoet komen aan de trends en eisen van de gast vandaag.

Contactformulier

    Uw naam *

    Uw e-mail adres *

    Uw telefoonnummer *

    Uw bericht *