Horecabedrijven die aan het begin van het jaar een kwaliteitsprogramma met Verkerk Bartstra willen afspreken, die maken gebruik van de  ‘Jaarafspraken met Verkerk Bartstra.’

Jaarafspraak

In een jaarafspraak met Verkerk Bartstra zorg je dat de workshops die door het jaar heen worden verzorgd met elkaar verbonden blijven en worden ondersteund door Mystery-visits of gerichte verdiepings-sessies. Aan het begin van het seizoen maak je de afspraak, wij maken alvast een globale planning en iedere maand ontvang je een gelijke factuur. Wij verzorgen de rest van het jaar de planning en monitoren het traject.

Voorbeeldafspraak

April 2017: Workshop Wouter’s Big5 voor je hele team. Januari, Maart, Mei, juli, september en november 2016 een Mystery Visit met een Big5 rapport. Juli 2017: Time Out sessie voor je hele team aan de hand van de eerste rapporten, juni en september 2017 een verdieping sessie door een partner van Verkerk Bartstra (oesters, bier, bottles, customer journey, etiquette) en in November een trendlunch met je MT op de meest inspirerende locaties. Dit jaarprogramma bieden we aan voor minder dan €400 per maand.

Mystery-visits en workshops door partners

Wouter verzorgt de Big5 workshops voor je hele team altijd zelf, voor andere workshops werkt Verkerk Bartstra samen met zorgvuldig geselecteerde partners.

Bedrijven kunnen na het boeken van een eenmalige workshop altijd achteraf besluiten die workshop alsnog onderdeel te laten zijn van een jaarafspraak.

Contactformulier

    Uw naam *

    Uw e-mail adres *

    Uw telefoonnummer *

    Uw bericht *