Wouter Verkerk is met jaarlijks ruim 200 presentaties en workshops een van de meest gevraagde horecatrainers en gastvrijheids-deskundigen van Nederland.

Lezingen en presentaties

De boodschap van Wouter leent zich goed voor presentaties en lezingen. Bijvoorbeeld tijdens een (KHN) ledenvergadering, een bijeenkomst van een ondernemersvereniging of als bijdrage aan een symposium of een congres. Lees onder de downloads verder voor informatie over workshops en begeleiding van horecateams en -bedrijven.

Download hier de factsheets voor lezingen en presentaties:

Factsheet Lezingen Horeca – door Wouter Verkerk

Factsheet Lezingen buiten Horeca – door Wouter Verkerk

Begeleiding van moderne horeca

Verkerk Bartstra is hét bureau in Nederland dat horecabedrijven begeleidt in gastvrijheid. Wij helpen moderne horeca met workshops, dagelijkse briefingmethodieken, op maat gemaakte gastcontactplannen, werkstructuren, mystery visits, coaching en training on the job en meer.

Wij zijn bedrijven graag van dienst met een traject van een langere periode waarbij we meerdere onderdelen van ons dienstenpakket inzetten. Vaak levert dit bovendien een voordeliger tarief op.

Download hier de factsheet horeca begeleiding:

Factsheet Begeleidingstraject Horecabedrijven – door Wouter Verkerk

Workshops

Naast begeleidingstrajecten verzorgen wij ook verschillende eenmalige workshops en trainingen. Deze workshops zijn altijd interactief en geschikt voor het hele team. In samenwerking met onze partners Ron Gastrobars en Van Heeckeren Ameland hebben wij bovendien twee programma’s ontwikkelt op locatie. Het programma met Ron Gastrobars (in Amsterdam) duurt een hele dag, Het programma op Ameland duurt twee dagen.

Download hier de factsheets voor workshops:

Factsheet Wouter’s Big5 The Game – door Antonie Knoppers

Factsheet Workshop Horeca teams: Help! Ik heb een (bij)baan in de horeca – door Wouter Verkerk

Factsheet Ron’s Rondje & Wouter’s Big5 – door Wouter Verkerk

Factsheet Hoe gastvrij is… Ameland? – door Wouter Verkerk

Overige Downloads

Factsheet Big 5 Mystery Visits