Wouter Verkerk is met jaarlijks ruim 200 presentaties en workshops een van de meest gevraagde horecatrainers en gastvrijheidsdeskundigen van Nederland.

Hij publiceerde in 2014 het boek ‘Dit is mijn wijk niet…!’ (25.000 verkochte exemplaren) in 2015 verschenen: ‘Dit is het jaar van de bediening!’ en ‘Gastvrijheidsgek!’ En in November 2016 volgden ‘ Is alles naar wens?’ en ‘Horeca Blogs & Quotes vol.1’.

Wouter brengt zijn boodschap met humor, maar is ook in staat zijn toehoorders een spiegel voor te houden. Door herkenbare situaties net even anders te belichten, kijk je er voortaan op een andere manier naar!

Of zoals Wouter zegt:
Als je het eenmaal ziet, zie je het nooit meer niet!’

Workshops voor horecateams

Wouter geeft workshops aan horecateams door het hele land. Een opfrissessie aan de vooravond van het seizoen, een serieuze noot vlak voor  de personeelsborrel of een workshop om gastvrijheid hoger op de agenda te krijgen. Er is veel mogelijk!

Download hier de factsheet:
Workshop Horecateams van Verkerk Bartstra.

Lezingen en presentaties

De boodschap van Wouter leent zich goed voor presentaties en lezingen. Bijvoorbeeld tijdens een (KHN) ledenvergadering, een bijeenkomst van een ondernemersvereniging of een bijeenkomst van (oud)studenten van een hotelschool.

Download hier de factsheet:
Lezingen & Presentaties door Wouter Verkerk.

Overige Downloads

Factsheet coaching on the Job

Factsheet The Game

Visits bij workshop