Wouter Verkerk is met jaarlijks ruim 200 presentaties en workshops een van de meest gevraagde horecatrainers en gastvrijheidsdeskundigen van Nederland.

Workshops voor horecateams

Wouter geeft workshops aan horecateams door het hele land. Een opfrissessie aan de vooravond van het seizoen, een serieuze noot vlak voor  de personeelsborrel of een workshop om gastvrijheid hoger op de agenda te krijgen. Er is veel mogelijk!

Download hier de factsheet:
Workshop Horecateams van Verkerk Bartstra

Samen met Antonie Knoppers ontwikkelde Wouter op basis van zijn eigen gastvrijheids-modellen een interactief spel op basis van praktijksituaties. Antonie is een van Nederlands beste trainingsacteurs en is daarom de geknipte spelleider voor dit (rollen)spel. De workshop bestaat uit een theoretische inleiding (gastvrijheidstraining) en een interactief deel waarin de deelnemers volop worden uitgedaagd om te gaan met de meest uiteenlopende gastensituaties.

Download hier de factsheet:
Factsheet The Game

Lezingen en presentaties

De boodschap van Wouter leent zich goed voor presentaties en lezingen. Bijvoorbeeld tijdens een (KHN) ledenvergadering, een bijeenkomst van een ondernemersvereniging of een bijeenkomst van (oud)studenten van een hotelschool.

Download hier de factsheets:
Lezingen Horeca – Wouter Verkerk
Lezingen buiten Horeca – Wouter Verkerk

Overige Downloads

Factsheet coaching on the Job