Ron Blaauw, Wouter Verkerk, Harold van Workum, Hans Steenbergen, Gijsbregt Brouwer e.a. verzorgen uniek programma op 16 maart 2020 op Ameland

Op maandag 16 maart 2020 vindt op Ameland dé horeca-seizoenskick-off van 2020 plaats onder de titel: ‘Het beste seizoen ooit!’ Een uniek inspiratie-evenement voor ondernemers en hun leidinggevenden. Dit evenement is letterlijk de aftrap van het seizoen van je bedrijf. Met plan van aanpak, concrete to do’s en een complete medewerkers training-manual stap je aan het einde van de dag (of de volgende dag!) weer op de boot terug naar je bedrijf!

Ondernemers en hun managers/leidinggevenden van terras- en seizoensbedrijven gaan op 16 maart als het ware op trainingskamp. Er is een centraal programma met lunch in het eerste gedeelte. Diverse inspirerende sprekers praten je bij over de verwachtingen van het komende seizoen. We genieten samen van een TOPlunch en daarna nemen we de ondernemers mee voor een VipTrendTour over het eiland. De managers en leidinggevenden blijven achter voor een Masterclass: ‘Hoe geef ik zelf mijn trainingen en begeleiding in het komende seizoen?’

Verkerk: ‘Het is echt ons doel om managers en leidinggevenden de juiste tools te geven tijdens deze masterclass. Het is volgens mij heel krachtig om als medewerker door je eigen manager te worden getraind en opgeleid. Ik vertel alles wat ik weet over workshops, ik deel al mijn methodiek en deel mijn ervaringen met medewerkers door de jaren heen. Wanneer deelnemers van de masterclass terugkomen in hun bedrijf zorgen we dat daar een XXXL inspiratiebox met boeken en materialen klaarstaat. Ze kunnen letterlijk direct aan de slag!’ Verkerk gaf in de afgelopen tien jaar ruim 1500 medewerkers-trainingen in Nederland, België en Curacao.

Ondernemers worden in het tweede deel in hun groep bijgepraat over trends, mogelijkheden en kansen en maken kennis met de inspirerende visie van HorecaTopOndernemer Harold van Workum. In een bustour over het eiland wordt er een tussenstop gemaakt bij de meest markante horeca van het eiland waaronder Hotel Nobel en Beachclub the Sunset.

Het programma wordt afgesloten met een gezamenlijke borrel in Nes. Deelnemers worden aansluitend uitgenodigd gebruik te maken van de diverse arrangementen voor overnachting, diner en horeca-avond maar er is natuurlijk ook een mogelijkheid een boot terug te nemen.

Wouter Verkerk is al jaren de meest gevraagde spreker en trainer op het gebied van horeca en gastvrijheid. In zijn presentaties en workshops door heel Nederland vertelt hij regelmatig over praktijkvoorbeelden van Ameland. Verkerk: ‘Toen ik een jaar of zes geleden voor het eerst op Ameland kwam voelde ik direct een connectie. Even weg van het vaste land, heel veel fantastische horecabedrijven en het begin van de samenwerking met Harold van Workum. Ik vind het geweldig om horecaondernemers uit het hele land kennis te laten maken met de Amelander Horeca!’

Kaarten beperkt, op is op

Het evenement van Verkerk Bartstra is exclusief, er zijn maar 120 kaarten beschikbaar (40 voor ondernemers, 80 voor leidinggevenden). De kaarten zijn te koop op Horecabo.nl. Wij sturen desgewenst informatie over verblijfsarrangementen toe!