Operationeel Managers (jr. en sr.) gezocht voor projecten van minimaal 1 jaar

Samen met zijn team van experts begeleidt horeca adviseur Wouter Verkerk (horeca)bedrijven in heel Nederland tijdens transities en ‘servicerenovaties’. Veel organisaties zijn na vele jaren toe aan nieuw elan. Ze maken de balans en op en vragen zichzelf af: ‘Doen we het nog goed? Kunnen we beter? Staat onze gast in onze organisatie nog altijd op nummer één? Klopt ons concept nog? Hoe gaan we om met personeelsverloop? Zijn we nog wel bij de tijd?’

Wij nemen de leiding!

Verkerk Bartstra begeleidt en neemt letterlijk de leiding op de vloer in een beperkt aantal trajecten per jaar. Wij zetten ons team van experts in, werken samen planmatig aan een duurzame toekomst en zorgen dat alles aan bod komt. En dat alles onder operationele leiding van een projectmanager ter plaatse. Ben jij dat?

Minimaal een jaar volledige focus!

Voor drie intensieve trajecten op verschillende plaatsen in het land zijn wij op dit moment op zoek naar servicemanagers die in staat zijn de operatie op inspirerende wijze aan te sturen, opnieuw in te richten en toekomstbestendig te maken. In samenwerking met Wouter en zijn team werk je aan een nieuw leven van het bedrijf en ben je zelf volledig gefocust op het project. Tijdens een traject sta je ‘met je voeten in de modder’ en bouw je letterlijk steen voor steen de organisatie opnieuw op. Maar let op: terwijl de operatie gewoon doordraait en gasten niet mogen worden gehinderd door onze ‘verbouwing’ van de organisatie.

Leren, groeien, de beste worden!

Heb je zin om in een periode van minimaal een volledig jaar ontzettend veel te leren en met Wouter samen te werken? Samen Moderne Horeca een nieuwe betekenis te geven en heb je veel positieve energie? Word je net als Wouter en zijn team gelukkig van het (weer) blij maken van ondernemers, medewerkers en gasten? Heb je zin om het project van je leven te gaan draaien en je daar voor meer dan 100% op te storten?

Stuur een mail met je achtergrond naar wouter@verkerkbartstra.nl om meer te weten te komen over deze projecten en op basis van vertrouwelijkheid verder te praten.